VOEDING SNIJDEN
PARTNER IN ULTRASOON SNIJDEN
VAN VOEDINGSMIDDELEN
Aeson biedt oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen in geautomatiseerde productieomgevingen voor een breed scala aan voedingsmiddelen.
Met ruime ervaring in ultrasone snijtechnologie ondersteunen wij met name producenten en machinebouwers in de Kaas- en Versproductenbranche, de Bakkerij- en Patisseriesector en ontwikkelaars in de Zoetwarenbranche.
Aeson ondersteunt bij de integratie van ultrasoon snijden om productieprocessen te optimaliseren en consistente, nauwkeurige snijresultaten te garanderen.
Onze expertise omvat: Technisch advies en maatwerkoplossingen
Hoogwaardige ultrasone snijapparatuur
Op maat gemaakte messen voor efficiënte en veilige serieproductie
Naast het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen bieden we ook ultrasone snijoplossingen voor andere materialen waaronder textiel en non-woven materialen. Klik hier voor meer informatie over het ultrasoon snijden van de categorie textiel en non-woven.

Ultrasoon voeding snijden biedt voordelen ten opzichte van conventieel voeding snijden. Enkele voordelen zijn:
- Scherpe, reproduceerbare snedes
- Lage snijweerstand
- Minder productvervorming
- Minder vervuiling
- Schoon gereedschap
- Geschikt voor intensieve productie
- Hogere snelheid
Video ultrasoon snijden van brooddeeg in een massa-productieomgeving
Waarom kiezen voor Aeson?
Naast onze expertise in lastechnieken, hebben we uitgebreide kennis van de ultrasone snijtechnologie en leveren we apparatuur en maatwerk gereedschappen, onder andere aan producenten en machinebouwers voor inbouw in machines en automatiseringslijnen. We maken ons sterk voor:
- Optimalisatie van industriële snijprocessen
- Hoge kwaliteit maatwerk ultrasone messen
- Gereedschap productie in Nederland, stabiele levertermijnen
- Ervaring met ultrasoon snijden van voedingsmiddelen
- Ervaring met ultrasone snijtechnologie van textiel & non-woven materialen
Onze oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen
Bij Aeson bieden we oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen. Wij ondersteunen door advies en leveren appatuur en fabriceren gereedschappen voor onder andere producenten en machinebouwers voor het op grotere schaal ultrasoon snijden van voedingsproducten.
Ultrasoon snijden voor efficiënte voedselverwerking
Zuivel & Versproducten
- Kaas, Boter
- Groenten (Kool, Tomaat, Sla, Prei e.d.)
- Sushi
- Diepvriesproducten
(Banket)bakkerij & Deegwaren
- Brood
- Deeg- en afbakproducten
- Taart, Cake, Koeken
- Marsepein, Nougat
Snoep & Zoetwaren
- Snoeprepen
- Snoepwrevel
- Drop, Winegums
- Kauwgom
Onder toepassingen vindt u enkele voorbeelden uitgelicht van voedingsproducten waarvoor we ultrasone snijtechniek hebben geleverd.
Onder Gereedschappen maakt u kennis met onze hoogwaardige ultrasoonmessen voor snijtoepassingen voor voedingsmiddelen.