Ultrasoon snijden van voedingsmiddelen

Beschuit snijden; Links zonder en rechts met ultrasoon

Beschuit snijden;
Links zonder en rechts met ultrasoon

Het ultrasoon snijden van (diepvries) gebak.  Het resultaat geeft een mooie scherpe snede en  minder kruimels.

Het ultrasoon snijden van (diepvries)
gebak geeft een mooie scherpe snede 
en  minder kruimels.

 Ultrasoon snijden van kauwgum voorkomt vervuiling van messen en versnelt het snijproces. Bovendien wordt de kwaliteit van de snede beter.

Ultrasoon snijden van kauwgum voorkomt
vervuiling van messen en versnelt het snijproces.
Bovendien wordt de kwaliteit van de snede beter.

 Marsepein; Links gesneden met ultrasoon, rechts zonder ultrasoon.  Niet alleen het snijresultaat is mooier, het product wordt nauwelijks vervormd, de vervuiling van het mes is minimaal en de snijsnelheid is verdubbeld.

Marsepein; Onder gesneden met-, boven zonder ultrasoon. Niet alleen het snijresultaat is mooier, het product wordt nauwelijks vervormd, de vervuiling van het mes is minimaal en de snelheid
is verdubbeld.

 Snijden van cake op plaat; Ultrasoon verhoogt de snelheid en met een beter resultaat.

Snijden van cake op plaat;
Ultrasoon verhoogt de snelheid en geeft 
een beter resultaat.

 Boter snijden uit een extruder. Door het ultrasoon plakt de boter niet aan het mes, de messen blijven schoon en de gewichtstolerantie is daarmee minimaal.

Boter snijden uit een extruder.
De boter plakt niet aan het mes, ze 
blijven schoon en de gewichtstolerantie
is minimaal.