Ultrasoon snijden van voedingsmiddelen

Aeson biedt oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen. De ervaring in het maken van ultrasoon gereedschappen en het samenstellen van de juiste set onderdelen in combinatie met vele jaren toepassing van de techniek in de praktijk maakt Aeson een unieke partner in het oplossen van snijtoepassingen.

Onze oplossingen voor ultrasoon snijden

Zoals wij in onze introductie vermelden: Bij Aeson vinden we oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen. Wij bieden kennis, advies en gereedschappen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen zoals beschuit, deeg, kauwgom, marsepein, gebak, cake, kaas, boter, drop etc. etc. De ervaring in het maken van ultrasoongereedschappen en het samenstellen van de juiste set onderdelen in combinatie met vele jaren toepassing van de techniek in de praktijk maakt Aeson een unieke partner in het oplossen van snijtoepassingen. In het toepassingslaboratorium van Aeson BV maar ook op uw verzoek op locatie kunnen wij deze techniek demonstreren. Op onze site kunt u enkele toepassingsvoorbeelden vinden en de daarvoor toegepaste gereedschappen. 

Oplossing voor ultrasoon snijden van deeg in een massa productie omgeving

Voor meer oplossingen bekijk Aeson op Youtube

Toepassingen

Voordelen van ultrasoon snijden 

Ultrasoon snijden kan de volgende voordelen hebben ten opzichte van conventioneel snijden:

  • Minder vervuiling van de gereedschappen
  • Minder mechanische vervorming door lager statische druk tijdens het snijden
  • Hogere snelheid

 

Onder voorbeelden vindt u allerlei mogelijke voorbeelden van toepassingen waar wij gereedschappen voor kunnen bouwen en leveren. Onder Gereedschappen maakt u kennis met onze hoogwaardige ultrasoon messen voor snij toepassingen voor voeding.